Disclaimer

Disclaimer

Laatst bijgehouden: 10-0-2019

Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk zijn twee websites met als doel om diverse partijen met elkaar in verbinding te krijgen.

Op Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk komen bezoekers die op zoek zijn naar  accommodaties, bezienswaardigheden en activiteiten in Frankrijk. Beide website brengen zowel verhuurders en huurders bij elkaar. Het huren van een accommodatie gebeurt vervolgens rechtstreeks tussen de verhuurder en de huurder. Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk zijn daarbij op geen enkele manier partij en dus ook niet aansprakelijk bij ontstane geschillen tussen partijen die gebruik maken van de website.

Informatie op de website en naar links van derden

Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie uit de verkregen informatie via de pagina’s en vermeldingen op beide websites. De op deze websites getoonde informatie wordt door zowel Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk als de accommodatie-eigenaren op de websites met constante zorg en aandacht samengesteld. Het is onverhoopt mogelijk dat de informatie die op de sites wordt geplaatst onvolledig en/of onjuist is.

De correctheid en juistheid van de inhoud van links naar derden (de directe website naar de Chambres van de eigenaar) is voor de verantwoordelijkheid van derden.

Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk behouden zich het recht om bij onjuist gebruik van de pagina’s dit te corrigeren en/of te verwijderen.

Beoordelingen

Het is iedereen toegestaan om een beoordeling te plaatsen op een vermelding bij een accommodatie waar hij/zij geweest is. Daarentegen behoudt Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk zich het recht voor om een beoordeling te verwijderen als dit een persoonlijke aanval is, onnodig beledigend is of onterecht is. Het verwijderen van een beoordeling zal, indien mogelijk, per mail doorgegeven worden aan desbetreffende persoon.

Back up

Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk maken regelmatig een back-up van alle gegevens. Hierbij dragen wij zorg voor de veiligheid van alle bestanden op de website, waaronder ook de informatie weergegeven van alle vermeldingen de websites. Indien zich onverhoopt een calamiteit voordoet aan de server, zullen er zo min mogelijk gegevens verloren gaan. Chambres d’hôtes Zoeken & Op Reis in Frankrijk zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit informatie die wordt verkregen via de pagina’s op de website.

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Explore

Users

Chambres d’Hôtes zoeken

Terug naar de homepagina

Copyright by Chambres d’Hôtes zoeken. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Chambres d’Hôtes zoeken. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.