Welkom op de lidmaatschap pagina van Chambres d’Hôtes Zoeken.nl & Op Reis in Frankrijk.nl

Met een overzichtelijke vermelding op onze website(s) breng je  jouw accommodatie direct  onder de aandacht bij vele vakantiegangers op reis in Frankrijk.

Een vermelding op beide websites bedraagt slechts € 50,00 excl. BTW.

Wil je liever eerst even contact voordat  je een keuze maakt of hulp nodig bij het opmaken van je vermelding op de website?
Mail of bel 0031(0) 6242326585 ons dan gerust, we helpen je graag verder.

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.
Wij plaatsen een mooie vermelding geheel gratis op beide websites.

Wij gebruiken de foto’s van je eigen website. Wil je liever andere foto’s, stuur deze dan via wetransfer.com naar ons toe. De foto’s krijgen het juiste formaat en benaming zodat je accommodatie goed vindbaar is door GOOGLE.

Zodra wij je vermelding hebben gepubliceerd op beide websites ontvang je, via het systeem, een email met de inloggegevens.  Daarna kun je zelf aan de slag. Je eigen pagina 24/7 bijhouden, berichten plaatsen en foto’s toevoegen of wijzigen.

Heb je vragen of kan je onze hulp gebruiken, neem dan contact met ons op. Support en ondersteuning is gratis en wij helpen je graag verder!

BTW

Vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Ondernemers in de EU buiten Nederland die onderworpen zijn aan de BTW worden vrijgesteld van BTW in Nederland. Geef je BTW nummer  aan ons door als je hier gebruik van wilt maken.

Support & Hulp waar mogelijk

We streven ernaar om jullie, onze adverteerders,  tevreden en blij te maken.
Deel ons jouw ervaring en wij gaan ermee aan de slag.

Heb je nog vragen? We helpen je graag. Neem contact met ons op.

Mocht je een nieuwe website nodig hebben of ondersteuning daarin. Dan mogen we je verwijzen naar www.creatievewebsite.eu, onze partner in het onderhouden van deze website.