Auberge Chez Soi | Ougney La Roche | b&b

Chambres d'hôtes | Bourgogne-Franche-Comté | Doubs | vanaf €67,00 | Toe aan vakantie of heerlijk een weekendje weg dan is deze voormalige wijnboerderij een ideale plek. Prachtige omgeving, rust en een gastvrije sfeer.

Bienvenue bij Dirk & Nicole

Auberge Chez Soi, onze chambres d’hôtes in Ougney La Roche.

Midden in de natuur in Ougney La Roche vindt u Auberge Chez Soi. Een voormalige wijnboerderij die omgetoverd werd tot een chambres d’hôtes.

Nood aan vakantie of een weekendje weg om te genieten van de natuur? Dan bent u zeker en vast aan het juiste adres. Wij streven ernaar om u als echte vrienden te ontvangen en verzorgen alles tot in de puntjes. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Ougney La Roche

U wordt als ‘echte vrienden’ ontvangen op onze voormalige wijnboerderij in Ougney La Roche , het lijkt daarom alsof u nooit bent weggeweest. Een koel  glas, met de voeten in het water, op het zonnige terras of onder het schaduwdak. In de winter, na het uittrekken van de laarzen, in de gelagkamer, met z’n gezelligheid, warme wijn en houtgeur bij de haard.

Voormalige wijnboerderij

Onze chambres d’hôtes is gevestigd in een voormalige wijnboerderij op 300 m. hoogte. Tachtig centimeter dikke muren houden al eeuwen de lange warme zomers en de korte koude winters buiten. Wij bieden 5 ruime slaapkamers, elk met eigen badkamer (douche, toilet, wastafel) en centrale verwarming plus een gîte voor 2 personen.

Doubs

Voor het terras van Auberge Chez Soi stroomt de Doubs, achter het huis nog 0,5 ha glooiend terrein met fruitbomen, en dan hogerop, heerlijke bossen en wouden à volonté.
Wij zijn het hele jaar open en zijn gecatalogeerd met 3 épis (korenaren).

Rust en een gastvrije sfeer

Te midden van de prachtige omgeving van Ougney La Roche treft u bij Auberge Chez Soi rust en een gastvrije sfeer aan. Niets moet maar (bijna) alles kan in onze chambres d’hôtes: lezen, luieren, wandelen, fietsen, zwemmen in de rivier, kanoën, golfen, schaken, roeien, rotsklimmen. Er is voldoende ruimte voor privacy maar ook gelegenheid voor ontmoetingen met andere gasten.Vanaf Auberge Chez Soi kunt u een groot aantal wandeltochten maken; beschrijvingen en wandelkaarten zijn bij ons aanwezig.

A bientôt

Dirk & Nicole

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *