Auberge La Castagno | Antraigues-sur-Volane

Chambres d'hôtes | Auvergne Rhône-Alpes | Ardèche | vanaf € 40,00 | Een authentieke oude oliemolen, gebouwd van vulkanische dikke stenen, is nu een charmante gastvrije auberge midden in de Ardeche.

Bienvenue bij Sofie & René

Auberge La Castagon. Ook wel bekend als “Charming hotel”.

Ons hotel ligt aan de voet van het pittoreske dorpje Antraigues sur Volane. Wij bieden u een warm welkom en een uitstekende keuken.

 

Auberge La Castagno is een prachtig gebouw, een voormalige oliemolen, met een originele architectuur opgebouwd uit dikke vulkanische stenen. De geschiedenis van het gebouw gaat terug tot de tijd van de oude molens, de regio had veel walnotenbomen waarmee walnootolie werd gemaakt.
Na in gebruik te zijn geweest als molen, huisvestte het gebouw vee in de kelder toen het toebehoorde aan een paardenhandelaar.

Het hotel heeft 10 kamers en een appartement. Veel authentieke details zijn gelukkig bewaard gebleven. Bijvoorbeeld de schot in de roos bovenaan het gebouw, de trap en de prachtige kelder.
In deze kelder is er een kolossale open haard waaraan ze een prachtige woonkamer in Henry II-stijl hebben toegewezen. Een plek die perfect is ontworpen voor uw oudejaarsavond, dansavonden, familiemaaltijden of zakelijke bijeenkomsten.

In de eetkamer of op het schaduwrijke terras kunt u genieten van uw culinaire maaltijd vergezeld van goede wijnen uit hun kelder. In de winter worden de maaltijden geserveerd in een oude gewelfde ruimte.

Graag tot ziens in Auberge La Castagno!

Sofie en René

  

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *