Belle Lumiere | Seilhac

Chambres d'hôtes | Nouvelle Aquitaine | Corrèze | vanaf € 44,00 | Liefhebbers van oldtimerliefhebbers zijn aan het juiste adres in dit Bourgeoise huis met zijn romantische inrichting. Logies/ ontbijtservice, toertochten met picknick behoren tot de mogelijkheden.

Bienvenue bij Wil & Jan

Belle Lumière.

Romantisch overnachten in een chambres d’hôtes.

Wij heten u graag welkom in ons ruime Bourgeoise huis met z’n romantische inrichting met logies/ontbijtservice.

U kunt uw auto parkeren op het af te sluiten terrein voor het huis. In de zonnige tuin rondom de chambres d’hôtes is het goed toeven.

De keuken neemt een belangrijke plaats in bij huize Belle Lumière. In het najaar 2007 hebben de keuken van top tot teen verbouwd. De plaats waar allerlei heerlijkheden worden bereid voor ontbijt en diner.

Wij zijn liefhebbers van auto´s, met name oldtimers.
Ons pareltje is onze Austin Healey Sprite van 1958.

Speciaal voor oldtimerliefhebbers bieden wij toertochten aan met picknick. Komt u niet met uw oldtimer, dan zijn er enkele klassieke cabriolets ter beschikking tegen een redelijke vergoeding.

Daarnaast hebben wij nog een liefde en wel de liefde voor bloemen. Deze zijn overal zeer aanwezig in huize Belle Lumière. Een workshop behoort tot de mogelijkheden, maar ook, als u besluit om te trouwen in Frankrijk, dan kunt u het bloemwerk door ons laten regelen.

Tot slot de tuin. Een niet onbelangrijkonderdeel van het huis. Deze ligt voornamelijk aan de achterkant van het huis. Via de voormalige wachtkamer kunt u de tuin bereiken.
Bij mooi weer zijn we vooral daar te vinden, in het voor- en najaar bezig in de tuin en als het even kan ontbijten en dineren we op het terras.
De tuin is ontworpen door Buro Mien Ruys uit Amsterdam
.
Er wonen egeltjes in de tuin, maar ook padden, die graag ´s avonds op het terras komen. De koolmezen nestelen er een paar maal per jaar net als de merels in de hederahaag en de zwaluwen onder de dakrand. Bij het invallen van de duisternis zien we de vleermuizen rondvliegen.

 

A bientôt

Wil & Jan

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *