BonBon | Saulxures-sur-Moselotte

Chambres d'hôtes | Grand-Est-Meuse | Vogezen | vanaf € 47,50 | Op ruim een hectare grond te midden van Parc Naturel le Ballon d'Alsace ligt onze authentieke Vogezen Boerderij uit 1860.

Bienvenue bij Annette & Ronald

Chambres d’hôtes Bonbon.

Een bijzondere B&B in het hart van de Vogezen.

Op ruim een hectare grond te midden van Parc Naturel le Ballon d’Alsace ligt  BonBon. Een authentieke Vogezen Boerderij uit 1860. Inmiddels omgebouw tot een heerlijke chambres d’hôtes.

Vlakbij de bekende wintersportgebieden, La Bresse-Hohneck op 8 km en Gerardmer 20 km. In het dorpje Saulxures-sur-Moselotte (Cornimont) vindt u onze Chambres d’hôtes. Vanuit Nederland is de afstand naar BonBon makkelijk overbrugbaar (Utrecht op 625 kilometer) Zonder tolwegen rij je via België of Duitsland relaxed naar je eindbestemming in de Vogezen.

Wij bevinden ons op 800 meter hoogte aan het eind van een (voor verkeer) doodlopende weg. Het wandelpad achter onze Ferme gaat over in diverse avontuurlijke wandelpaden waar u eindeloos in stilte kunt genieten van de Fauna en Flora die de Vogezen u te bieden heeft. Daarnaast bevindt zich op loopafstand  een meertje (Lac de Saulxures) waar u heerlijk kunt vertoeven.

Maar ook op wintersportgebied is er van alles te doen, langlaufen, skiën, snowboarden. Er zijn meerdere skistations binnen een straal van 10 kilometer. Lees hier meer over de activiteiten in de buurt.

Chambres d’hôtes BonBon beschikt over meerdere 2-persoons kamers met eigen badkamer. Voor algemeen gebruik is er een gezellige en sfeervolle hout gestookte deel beschikbaar waar ook uw ontbijt geserveerd wordt.
Lees hier meer over onze prijzen en arrangementen.

Tot slot nog belangrijk om te verwelden dat huisdieren van harte welkom zijn!

A bientôt

Annette & Ronald

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *