L’Orchidée Sauvage | Ailly-sur-Meuse

Chambres d'Hôtes | Grand-Est | Meuse | vanaf € 75,00 | In het hart van het groene heuvellandschap van de Lorraine ligt de voormalige boerderij uit 1922 L’Orchidée Sauvage.

Chambres d’hôtes L’Orchidée Sauvage.

Bienvenue bij Lucie & Gerrit

Grand-Est -Meuse

In het hart van het groene heuvellandschap van de Lorraine. Gelegen aan de rustieke rivier de Maas (Meuse), vindt u L’Orchidée Sauvage. Deze voormalige boerderij uit 1922 is omgebouwd tot vijf sfeervolle chambres d’hôtes. Het kleinschalige karakter en de huiselijke gezelligheid maken L’Orchidée Sauvage dé plek in de Lorraine waar u kunt ontspannen. En genieten van het weidse heuvellandschap.

Ontdek de Lorraine

Lorraine (ook wel Lotharingen) is een regio met een verfijnde cultuur. Een schitterende, veelzijdige natuur en diverse keukenspecialiteiten. Het maakt niet uit wanneer je Lorraine bezoekt, er is hier altijd iets te doen

Parc Naturel de Lorraine

L’Orchidée Sauvage is gelegen in het unieke stuk natuur ‘Parc Naturel de Lorraine’, tussen de plaatsen Metz, Nancy en Verdun. Deze  authentieke bestemming barst van indrukwekkende bezienswaardigheden op het gebied van historie, natuur en cultuur. Bossen, rivieren, waterplassen, boomgaarden en weilanden en erfgoed; deze streek biedt voor ieder wat wils. Het grote meer, Lac de Madine, is een geliefd recreatiegebied met stranden, (zeil)haventjes en een fietspad van 20 kilometer rond de oevers.

De prachtige omgeving wisselt met de seizoenen mee; de geuren en kleuren, de wilde orchideeën, de struiken en bomen, de vergezichten over de landerijen en de prachtige ondergaande zon die weerkaatst in de Maas.

Verliefd

Tot slot, in 2005 zijn wij verliefd geworden op de schitterende omgeving van Ailly-sur-Meuse. Deze plek, waar we al jarenlang een vakantiehuisje hebben, voelt voor ons als thuiskomen. Toen in 2018 een voormalige boerderij uit 1922 te koop kwam te staan, konden we ons geluk niet op: dit maakte het mogelijk om in ‘ons’ lieve kleine dorp te wonen en werken. Een droom werd werkelijkheid!Met liefde hebben wij deze boerderij omgetoverd tot een warme chambre d’hôtes. Wees welkom en geniet van alles was L’Orchidée Sauvage te bieden heeft.

Á bientôt!

Lucie & Gerrit

   

1 review

  1. Ruime, stille kamers

    Landelijk gelegen en vlakbij de Maas kun je hier lekker uitrusten. De gastvrije Lucie en Gerrit kennen de omgeving goed en hebben mooie wandelingen klaarliggen en fietsers kunnen hun hart ophalen op de racefiets, mountainbike, gravelbike, of een van de elektrische Specialized huurfietsen van Stappenbelt. Super mooie kamers, lekker eten, tuin met bubbelbad en hangmatten, een omgeving met historie en prachtige natuur. Heerlijk toch, op 5 uur rijden van Nederland!

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *