Château de Blomac B&B

Chateau | chambres d'hôtes | Occitaine | Aude | vanaf € 125,00 | Chambres d’hôtes en kasteel voor een sprookjesachtig verblijf en de ideale plek voor uw droomfeest.

Chambres d’hôtes en kasteel voor een sprookjesachtig verblijf en de ideale plek voor uw droomfeest.

Bienvenue bij Jacqueline & Fred

In het zuiden

In het zuiden vlakbij Carcassonne kun je op een kasteel met mooie suites genieten.  Met een heerlijk ontbijt. En genieten genieten van de rust en de ruimte. Maar ook van de wijn en het verrukkelijke eten. vergeet ook de schone cultuur niet te bewonderen tijdens een wandeling of fietstour. Bezoek ook de sfeervolle plaatselijke marktjes.  Fred & Jacqueline, eigenaren van Chateau de Blomac, heten u van harte welkom.

Tussenstop

Voor enkele dagen (bv als tussenstop naar Spanje) of misschien zelfs voor een langere vakantie met z’n tweetjes of de hele familie.  De bouw van het huidige Chateau de Blomac en tevens wijnkasteel startte eeuwen geleden.  Het is door verschillende families bewoond, verbouwd en verbeterd. Tot op de dag van vandaag wordt er nog wijn gemaakt.

Ruime suites

In het kasteel bevinden zich nu zeer ruime, comfortabele (familie)suites waar onze gasten ‘vorstelijk‘ zullen verblijven (chambres d’hôtes). Al onze gasten kunnen gebruik maken van het chloorvrije zwembad van 7 x 13 meter. Kernwoorden: gastvrijheid, zeer ruime en luxe (familie) suites, wijnproeven, table d’hôtes (dineren met de gastvrouw/heer), parktuin van 5 ha, prachtig (verwarmd en chloorvrij!) zwembad van 7 x 13 meter.

De locatie in totaal is ook af te huren voor bv voor een familie reünie of seminar. Het landgoed is ideaal voor een sprookjesachtige trouw- of jubileumfeest. Of wat dacht u van een kunst-antiek arrangement, een kookcursus of een patisserie workshop. Voor grotere groepen draaien we ons hand niet om! Bedenk zelf uw familie- of themabijeenkomst en wij maken het waar in deze inspirerende omgeving.

Bereikbaarheid: Château de Blomac is goed bereikbaar met de auto (1200 km vanaf Breda) en met het vliegtuig ( goedkope lijnvluchten op Carcassonne (25 km) en Toulouse (100 km).

A bientôt

Chateau de Blomac

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *