Domaine le Sauzet | St. Germain L’Herm

Chambres d'hôtes | Auvergne Rhônes-Alpes | Puy de Dôme | vanaf € 60,00 | Overnachten ieder op zijn of haar eigen manier kan in Domaine le Sauzet met 4 sfeervolle chambres, gîte en camping. Fraai gelegen in een landelijk, bosrijk gebied. Toplocatie voor natuurliefhebbers.

Domaine le Sauzet,

sfeervolle chambres d’hôtes in de Auvergne.

Bienvenue bij Annemarie & René

Onze sfeervolle chambres d’hôtes bevindt zich in een origineel auvergnats huis uit de 16de eeuw, voorheen Château le Sauzet.

De kamers van Domaine le Sauzet zijn geheel vernieuwd en gedecoreerd met achtergebleven antieke spullen en documenten. We hebben voor u 4 chambres waarvan 2 met eigen sanitair.  (in totaal  10/12 bedden)

Voor onze table d’hôtes (3 gangen diner) kunt u – na reservering- aanschuiven aan onze grote tafel.

Gîte

Natuurliefhebbers komen “thuis” bij Domaine le Sauzet. De wandelpaden beginnen praktisch aan de rand van uw terrein. Naast onze chambres d’hôtes verhuren wij ook een gîte. Deze is zeer fraai en rustig gelegen, in een landelijke omgeving met zowel bossen als geweldig uitzicht op de bergen. De sfeervolle gîte is het laatst overgebleven deel van het vijftiende eeuwse Chateau du Sauzet. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven. Tegelijk komt de inrichting tegemoet aan alle eigentijdse wensen op gebied van comfort.

Camping

Naast de chambres d’hôtes van Domaine le Sauzet en de gîte bezitten wij ook een camping.  Camping Le Sauzet  ligt midden in het Livradois Forez. (op 1000 meter) De camping ligt dus in een bosrijk gebied. Het aangrenzende bos biedt mogelijkheden om er heerlijk in te wandelen en er eerder een ree of vogels tegen te komen dan een mens. Direct aan de camping beginnen twee prachtige wandelroutes en een mountainbikeroute. We hebben 17 plaatsen. U heeft daardoor op ieder moment de keuze om op uzelf te zijn, en ook om de gezelligheid en mogelijkheden van de camping op te zoeken. Voor elk wat wils.

A bientôt

Annemarie & René

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *