Domaine Rennepont | B&B

Chambres d'hôtes | Grand-Est-Meuse | Haute-Marne | vanaf € 65,00 | In het glooiende landschap van de zuidelijke Champagnestreek ligt Domaine Rennepont met 5 luxueuze slaapkamers en 1 gîte. luxueuze slaapkamers en 1 gîte. Zeer gunstig gelegen, 5 km van de A5, op zo’n 6 uur rijden van Amsterdam en Londen op weg naar het zuiden.

In het glooiende landschap van de zuidelijke Champagnestreek ligt Chambres d’hôtes Domaine Rennepont.

Bienvenue bij Resi & Tim

Het hoofdgebouw van deze b&b beschikt over 29 ruimtes; onder andere 5 luxueuze slaapkamers en 1 gîte. (zelfstandig appartement)

Naast het hoofdgebouw staat op het 1,1 hectare domein een mooie feestzaal. Dit was voorheen een gerestaureerde schapenstal van 120m2. Er is ook een een prachtige grote evenementenschuur van 400 m² als backup bij slecht weer. Verder is er nog een atelier, garage, gewelfde kelder, aparte dienstwoningen en een kleine, authentieke kapel.

Rennepont is een dorpje op de grens van de departementen ‘Haute Marne’ en ‘l’Aube’ in de Champagnestreek.

 

Het ligt prachtig tussen zachtglooiende heuvels, uitgestrekte bossen en bekende wijngaarden. En dat op een steenworp afstand van het toeristisch centrum van de streek: ‘Colombey-les-deux-Eglises’ – de refuge van Charles de Gaulle – is voornamelijk populair onder de Fransen.

A bientôt

Resi & Tim

   

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *