Domayne les Rues B&B

Chambres d'hôtes | Nouvelle Aquitaine | Corrèze | vanaf € 60,00 | In het groene hart van Frankrijk de Corrèze staat het karakteristieke herenhuis uit de 17de eeuw van Fred en Berna. Een prachtige streek met veel natuurschoon en rust waar het simpeler leven de kracht van deze streek.

Bienvenue bij Fred & Berna

In het binnenland van Frankrijk vindt u de prachtige streek de Corrèze.

Hier, in het zuiden van dit departement op de grens van de Lot en de Dordogne staat ons karakteristieke herenhuis, ooit een ‘maison de hobereau’, huis van een landjonker.

Het dateert uit de 17de eeuw en staat op een terrein van 3 hectare. Het huis kijkt uit over het dorpje Saint Bonnet la Rivière (±350 inw.) en ligt aan de rand ervan. Het ligt in de regio Limousin. De Fransen noemen deze streek ook wel het groene hart van Frankrijk, een streek met veel natuurschoon. In de Corrèze vindt u geen grote steden en enorme paleizen, het leven is hier veel simpeler en dat is ook de kracht van deze streek. De natuur en rust spreken voor zich. Het is een fijne plek waar we ons helemaal thuis voelen en waar we u graag ontvangen.

Het huis is in 2003 volledig gerenoveerd met behoud van de vele karakteristieke kenmerken zoals de authentieke muren van ‘pierres apparentes’, zichtbare natuurstenen. Het plafond heeft nog zijn eeuwenoude, zware, eikenhouten balken. Naast de gastenkamers is er de gemeenschappelijke huiskamer, de eetkamer en de bibliotheek.

A bientôt

Fred & Berna

   

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *