Gîtes Allier | Montaigu le Blin

Gîtes | Auvergne Rhône-Alpes | Allier | vanaf € 495,00 | Drie Gîtes in lommerrijk dorp met zwembad. In 2012 werd Montaigu le Blin uitgeroepen tot het mooiste dorp van de Allier! Per (mid)week of weekend te huur om er een heerlijke vakantie in het zo mooie centrum van Frankrijk te beleven.

Bienvenue bij Gîtes Allier

Gîtes Allier, een b&b in het mooiste dorp van de Allier.

In 2012 werd Montaigu le Blin; het dorp waar onze Gîtes zich bevindt, uitgeroepen tot het mooiste dorp van de Allier! De b&b is per (mid) week of weekend huur om er een heerlijke vakantie in het zo mooie centrum van Frankrijk te beleven.

Chambres dhotes zoeken gites allier omgeving

Gîtes als complete woningen

De gîtes hebben, als complete woningen, een woonoppervlak van respectievelijk 80, 90 en 100m2 en zijn geschikt voor 6 tot 10 personen.  Ze zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals: airconditioning, verwarming, oven, vaatwasser, ligbad, aparte douche, wasmachine, Nederlandse TV, WiFi ….het is er allemaal. Tevens zijn vouwkinderbedjes en kinderstoelen zijn aanwezig (kosteloos). Beddengoed hiervoor dient u zelf mee te nemen. Honden zijn op aanvraag toegestaan, extra schoonmaakkosten 25 euro per hond.

Daarnaast heeft het complex de beschikking over een grote tuin met diverse zitjes.

Gelegen in de directe nabijheid van onze b&b vindt u twee gezellige restaurants en een verkooppunt van brood (op bestelling).

In de omgeving van de b&b is van alles te doen: pret- c.q. dierenpark Le Pal, kanotochten, wandelen, paardrijden, vissen.

Chambres dhotes zoeken gites allier omgeving

Vichy & Moulins

Vichy, de stad van Napoleon III, maar ook de historische stad Moulins liggen op een half uurtje rijden. Zelfs een dagje naar de bruisende lichtstad Lyon behoort tot de mogelijkheden.

Tenslotte: de omgeving staat bekend om haar gezellige zomerse dorpsfeesten, markten, brocantes en braderieën. En voor hen die van de rust en natuur willen genieten: in onze omgeving heeft elke windrichting een volstrekt andere natuur.

Bienvenue bij

Gîtes Allier

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *