Hermitage Rochas Couchaud | St. Robert

Chambres d'hôtes | Nouvelle-Aquitaine | Corrèze | vanaf € 45,00 | Hermitage Rochas Couchaud is een unieke plek, uitsluitend voor de volwassen rustzoeker, waar u ver weg van alle drukte nieuwe energie op kunt doen.

Bienvenue bij Gerrit & Ieneke

Welkom op Hermitage Rochas Couchaud.

Een unieke plek.

Een paradijselijk natuurreservaat  met wandelpaden, waterbronnen en adembenemende vergezichten.

 

Deze unieke plek is gelegen in de Corrèze, grenzend aan de Dordogne. Het landgoed Hermitage Rochas Couchaud  bevindt zich op loopafstand van St Robert, een middeleeuws dorpje geclassificeerd als “un des plus beaux villages de France” in het zuiden van de Limousin.

Hermitage Rochas Couchaud is een heerlijke plek, uitsluitend voor de volwassen rustzoeker. Hier bent u ver weg van alle drukte nieuwe energie op kunt doen.  Logeren, kamperen en dineren in combinatie met  prachtige wandelingen, fietstochten en uitstapjes naar vele historische plaatsen.

Gastvrijheid en kwaliteit op een landgoed  met gebouwen die dateren uit de 15e eeuw,  vormen de basis voor een geweldig  vakantieverblijf in een sfeervolle ambiance. Kortom, de plek om te zijn, het adres voor een werkelijk onvergetelijke vakantie.

Rust, ruimte & lekker eten

Bent U op zoek naar rust, ruimte en lekker eten, dan bent U bij ons op het goede adres bij Hermitage Rochas Couchaud. Wij bieden  u een vakantiehuis ( gîte ), 2 gastenkamers (B&B),  2 prachtig gelegen chalets  en 6 ruime kampeerplaatsen aan in combinatie met table d’hôtes.  Wij koken 2 keer per week en serveren  een heerlijk 3-gangen diner.

Er is een gemeenschappelijke ruimte met een kleine bibliotheek, waar u alle informatie over de streek aantreft zoals wandel- en fietsroutes. U kunt hier ook een drankje bestellen. Voor de muzikanten onder u is er een piano en gitaar aanwezig. Verder kunt u gebruik maken van faciliteiten zoals: zwemvijver, dompelbad, fietsverhuur en WiFi .

A bientôt

Gerrit & Ieneke

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *