La Coustille | Saint Leger les Mélèzes

Chambres d'hôtes | Provence-Alpes-Côte d'Azur | Hautes-Alpes | vanaf € 89,00 | Ontdek onze gastenkamers in de mooie Champsur vallei. Familiaal ski gebied gelegen gelegen aan de rand van het nationale park Les Ecrins en op 20 km van GAP.

Een verblijf in chambres d’hôtes ‘La Coustille’: Een stap naar jezelf …

Bienvenue bij Annie & Marcus

Ontdek onze gastenkamers  in de unieke vallei en ons dorp met familiaal ski gebied in de in de zuid franse Alpen; de mooie Champsaur vallei.

St Léger les Mélèzes (1200m/2001m) is gelegen aan de rand van het nationale park Les Ecrins en op 20 km van GAP, de hoofdstad van de Hautes Alpes.
Een beetje zoals thuis zijn alle chambres d’hôtes kamers in ‘La Coustille’ verschillend. Een mengeling van klassiek en modern, voor een warme, unieke en gepersonaliseerde sfeer. Alles inspireert licht en de decoratie nodigt u uit heerlijk weg te dromen.

Tot rust komen in een energieke omgeving

Kom lekker bij in ‘La Coustille’ en profiteer van de prachtige zonsondergang aan onze gastentafel of in een luie stoel aan de rand van ons zwembad met panoramisch uitzicht over de vallei…
We begeleiden u graag bij het kiezen van uw favoriete uitstapjes ; in ieder seizoen, het hele jaar door voor elk wat wils. Veel documentatie en (wandel)kaarten ter plaatse beschikbaar.

Een Coustille, in de franse Alpen, is een weggetje dat omhoog loopt … La Coustille, waar je je vakantie dromen werkelijkheid kunt laten worden!

A bientôt in onze chambres d’hôtes ‘La Coustille’

Annie & Marcus

  

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *