La Garnasette | Rosières

Chambres d'hôtes | Auvergne Rhône-Alpes | Haute Loire | vanaf € 65,00 | Boerderij “La Garnasette” is een schitterende vakantieplek voor wandelaars en smulpapen. Vanuit la Garnasette worden vegetarische wandelarrangementen georganiseerd.

La Garnasette, een bijzondere chambre d’hôtes in de Auvergne. 

Haute-Loire Auvergne Rhone-Alpes huis chambres dhotes La Garnasette

Bienvenue bij Lidy

“Gastvrijheid, verbinding en heerlijk eten staan bij ons centraal”

La Garnasette is een schitterende vakantieplek in de Auvergne. Het is één van de mooiste en rustigste gebieden in Frankrijk, in het departement Haute-Loire in de omgeving van Le Puy. Vlakbij het dorp Rosières, op 750m hoogte, tegen de beboste hellingen van een plateau, vindt u La Garnasette.

Al 130 jaar staat de boerderij daar, nu mooi gerestaureerd in de oorspronkelijke stijl, maar met het comfort van deze tijd. Centrale verwarming bijvoorbeeld. Terwijl het woord “garnasette” verwijst naar hoe hier vroeger werd verwarmd. Een garnasse is een takkenbos dat dient om het vuur weer op te rakelen.

Op dit rustige plekje ontvangen wij al ruim 25 jaar onze gasten die de prachtige natuur, de zuivere lucht en het frisse bronwater weten te waarderen en die zoeken naar mogelijkheden tot ontspanning, goed eten, wandelen en stilte.

 

 

Vegetarische of vegan maaltijden

De verzorging van de inwendige mens is uitstekend: u krijgt een stevig ontbijt, biologisch brood, muesli, yoghurt, thee of koffie. U neemt een goedgevuld lunchpakket mee en na uw wandeltocht volgt  het hoogtepunt: een fantastisch vegetarisch diner van biologische kwaliteit, ‘haute cuisine’!

Voor menige vleeseter was het al een openbaring dat vegetarisch eten zo heerlijk, gevarieerd en verzorgd kan zijn.  De internationale keuken passeert de revue en U geniet ook van typische streekgerechten uit de Auvergne. Bovenal bestaan alle ingredienten uit verse streekprodukten, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Met allerlei dieëten kan rekening gehouden worden, zoals glutenvrij etc.

Daarnaast is er e laatste jaren veel vraag naar vegan maaltijden en we hebben ons daar ook met hart en ziel op toegelegd!

U eet buiten onder de lindenboom of op de deel, waar vroeger de koeien stonden en die nu is veranderd in een gezellige huiskamer / eetzaal.

A bientôt chez

Lidy

    

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *