La Grange Vieille B&B & Gîtes | Beyssac

La Grange Vieille B&B & Gîtes | Chambres d'Hôtes | Nouvelle Aquitaine | Corèze | vanaf € 54,00 | In deze sfeervolle chambres d'hôtes van Paul en Carin voel je je direct thuis. De mooie omgeving en de gastvrijheid is iets wat je voelt als je deze B&B binnenkomt.

Bienvenue bij Paul & Carin

La Grange Vieille, sfeervolle chambres d’hôtes in de omgeving van Arnac-Pompadour.

In deze sfeervolle chambres d’hôtes van Paul en Carin voel je direct thuis. De mooie omgeving en de gastvrijheid is iets wat je voelt als je de B&B binnenkomt.

4 kamers

In La Grange Vieille zijn 4 kamers voor totaal 8 personen beschikbaar.

Het ontbijt wordt naar keuze binnen, buiten of op de kamer geserveerd.
Als B&B gast kunt U uiteraard gebruik maken van tuin en terrassen.

2 Gîtes

Daarnaast verhuren wij ook twee gîtes. Beide gîtes hebben een privé-terras maar evenzo kunt u gebruik maken van de verdere tuin en boomgaard. Hierin bevinden zich diverse speeltoestellen, een trampoline en een tafeltennistafel en natuurlijk  ons zwembad! Hier mag u uiteraard volop gebruik van maken. Voor de gîtes ligt onze jeu de boules baan. Beide huisjes zijn afzijdig van het woonhuis en de B&B gelegen dus privacy gegarandeerd.

Chateau de Pompadour

Arnac-Pompadour dankt haar bekendheid aan het Chateau de Pompadour. Een geschenk van Lodewijk XV aan Madame de Pompadour, zijn maîtresse. Tevens bevindt zich hier de nationale stoeterij, de Harras National. Iedere zomer worden er festiviteiten rond het paard georganiseerd.
Ook erg leuk zijn de eetmarkten die in de maanden juli en augustus in de omringende dorpen plaats vinden.

Kortom bij deze sfeervolle chambres d’hôtes  staan de deuren open om u te ontvangen.

A bientôt Carin & Paul

    

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *