Le Paradis | Buxerulles

Chambres d'hôtes | Grand Est | Meuse | vanaf € 79,00 |Chambres d'hôtes 'Le Paradis' is een sfeervolle B&B in een voormalige wijnboerderij gelegen in het natuurpark Lorraine in noordoost Frankrijk.

Le Paradis  | Chambres d’hôtes

Le Paradis‘ is een sfeervolle B&B in een voormalige wijnboerderij.

‘Le Paradis’ vindt u aan de rand van het kleine dorpje Buxerulles in de Côtes de Meuse (noord-oost Frankrijk)

Sinds oktober 2015 zijn wij, Annelies Magré en Cees Heijstek, de trotse eigenaren van deze prachtige plek.

Le Paradis is een rustig gelegen chambres d’hôtes in het midden van de Lorraine streek vlak bij het meer Lac de Madine. Deze prachtige streek in noordoost Frankrijk biedt u tal van mogelijkheden om echt te genieten van vakantie of een weekendje weg. En dit alles op nog geen 5 uur rijden vanuit midden Nederland. De omgeving met haar prachtige natuur heeft veel te bieden.

Het chambres d’hôtes gedeelte bestaat uit 5 gastenkamers voor 2 personen met eigen toilet en badkamer. Op één kamer is een extra bed geplaatst. Tevens bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de avondmaaltijd, de zogeheten Table d’Hôtes. Le Paradis is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In verband met de veiligheid in en rondom het zwembad moeten kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma.

chambres d'hôtes zoeken le paradis terras03

Grote tuin en boomgaard

Om het huis ligt een tuin van bijna 4000 m², met daarin o.a. een boomgaard. Als de zon schijnt, is er op een van de vele terrassen altijd een plekje te vinden om lekker in het zonnetje te zitten (of, wanneer het te warm zou zijn, een koel schaduwplekje op te zoeken). Vanuit de tuin is er vrij uitzicht op de rondom het huis gelegen weilanden, boomgaarden en bossen. Er is een zwembad van 8 x 4 m, incl. zonneterras met ligstoelen en buitendouche. Le Paradis beschikt over gratis Wi-Fi in het hele huis en tuin.   Overdag en ‘s avonds kunnen onze gasten, naast de tuin en zwembad, gebruik maken van het tuinhuis met overdekte veranda. Naast zitgelegenheid zijn hier een houtkachel, een maxibar en een kleine pantry aanwezig.

Onder onze carport of in onze garage is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor fietsen of motoren. Voor oldtimers is er een veilige parkeerplek beschikbaar in onze tuin. In de hal is een uitgebreide collectie folders met informatie over de omgeving te vinden.  Le Paradis is een ideale plek om ontspannen te genieten van het gastvrije Lorraine.

chambres d'hôtes zoeken le paradis table

 

Parc Régional Naturel de Lorraine

Le Paradis ligt in het Parc Régional Naturel de Lorraine. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet en er zijn diverse watersportmogelijkheden op het meer Lac de Madine of de rivier de Meuse. Bij Le Paradis zijn elektrische fietsen te huur en gewone fietsen te leen. Op nog geen 10 min. rijden is er de mogelijkheid om te tennissen en is er een 9 holes golfbaan. In de directe omgeving liggen een aantal grote steden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Metz, Nancy, Bar-le-Duc en Verdun.

Bezoek onze website voor meer informatie en onze speciale arrangementen.

A bientôt chez

Annelies & Cees

   

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *