Le Parc | B&B

Centre-Val de Loire | Cher | Mery-es-Bois | vanaf € 65,00 | LE-PARC is een heerlijk vakantieadres in het groene hart van Frankrijk. Met z'n tweëen, gezin of met de hele familie of vrienden. Bij ons kun je tot 45 personen verblijven in 6 Gîtes en 4 Chambres d'hôtes

Le Parc Chambres d’hôtes

Bienvenue bij Stef & Annepaula

Chambres d’hôtes Le-Parc is een heerlijk vakantieadres in het groene hart van Frankrijk.

Met z’n tweeën, gezin of met de hele familie of vrienden. In Le Parc kunt u tot max. 45 personen verblijven in 6 gîtes en 4 chambres d’hôtes.

Genieten in een mooie omgeving

Chambres d’hôtes Le Parc neemt u mee. Mee naar het genieten van natuur, historie en de Franse vrijheid. Omringd door bos, gezellige dorpjes en een scala aan boerderijdieren, daagt Le Parc ieder van ons uit om avonturen zoals vroeger te beleven.
Van struinen door het bos, kanoën over de Loire, tot barbecueën en gitaren bij een kampvuur. Op dit vakantieadres komen rust, avontuur en familie samen.

Le Parc wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Stef & Annepaula Hermsen-Straver. Samen met vier Frans-Nederlandse kinderen verzorgen Annepaula en Stefan het landschap van Le Parc.

Mooi landschap en oer dorpjes

Chambres d’hôtes/gites Le Parc zijn gelegen in een prachtig stukje Frankrijk. U vindt hier een glooiend landschap met bossen, wijngaarden en ouderwetse oer-Franse dorpjes. Tevens vindt u hier prachtige kastelen, kathedralen en andere bouwwerken van historische betekenis. Voor wandelaars en fietsliefhebbers biedt deze streek een breed scala aan wandel-en fietsroutes door het bos en heuvellandschap. Met recht een heerlijke streek waar nog veel te ontdekken valt. Slechts 200 km ten zuiden van Parijs, in het Loire-gebied, vindt degene die het jachtige tempo van de moderne tijd wil ontvluchten, de rust en de stilte van het buitenleven.

Table d’hôtes

Bij Le Parc ondervindt u werkelijke liefde voor dier en natuur. Deze passie zit tevens verweven in de gerechten die Annepaula bereidt. Als u passie wilt proeven bent u meer dan welkom om aan te schuiven bij het diner of een uitgebreide lunch. Bij ons kan rekening gehouden worden met diverse dieetwensen zoals : vegetarische en veganistische keuken, allergieën zoals gluten- notenallergie.

Activiteiten

– Ontmoetingsruimte met Televisie en Dvd. Je kunt er muziek luisteren of spelletjes spelen.
– Tennisbaan en Zwembad
– Tafeltennis en Trampoline
– Speeltuin, voetbalveld en badmintonveld

Bent u op doorreis naar het zuiden

Zoekt u een slaapplaats voor een of meerdere nachten.  Le Prac is gelegen op slechts 200 km ten zuiden van Parijs.  Bereikbaar via de A77 afslag 19 richting Gien/ Bourges hou je de D940 aan tot La Chapelle d’Angillon. op de rotonde nog 4 km richting Bourges en dan heb je aan de rechterkant de ingang naar onze heerlijke chambres d’hôtes. De volgende dag (of bij vertrek) neem je richting Vierzon 30 km en zit je weer op de route richting het zuiden.

U kunt door Stef & Annepaula Hermsen-Straver worden verwelkomd in de volgende talen:

– Nederlands
– Frans
– Engels

A bientôt chez

Stef & Annepaula

   

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *