Gîtes-Le Perrier | Grâne

Chambres d'hôtes | Gîtes | Auvergne Rhône-Alpes | Drôme | vanaf 55,00 | Deze stijlvolle chambres d'hôtes ligt op de route naar het zuiden. In deze mooie omgeving op de hellingen van de Drômevallei kunt u helemaal tot rust komen.

Bienvenue bij Coby & Nico

Gîtes Le-Perrier, uniek gelegen in de Drôme.

Gîtes en chambres d’hôtes midden in de prachtige natuur van het departement Drôme in het zuid-oosten van Frankrijk.

In Le-Perrier vindt u 4 luxe stijlvolle gîtes en 2 mooie chambres d’hôtes middenin de prachtige natuur. Elk van de gîtes heeft genoeg ruimte en voorzieningen voor 6-8 personen. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om met 2-5 personen een deel van een gîte te huren tegen een gereduceerd tarief. Gîtes en chambres d’hôtes bieden samen plaats aan 37 gasten.

Auvergne Rhone-Alpes Drome Le Perrier vakantieverblijf weiland met huis platteland

Ontspanning

Ontspanning begint bij een vakantie op Le-Perrier al bij de eerste stap buiten de deur, op het eigen beschutte terras waarvan elk van de gîtes is voorzien. Slechts enige tientallen meters daarvandaan ligt ons eigen zwembad met schaduwrijke abri (waar u ook kunt barbecuen), peuterbadje en kinderspeelplaats.

Eten en drinken

Wijn
In de omgeving van Le-Perrier zijn meerdere mogelijkheden om wijnboeren te bezoeken, zie de website Vins Rhone. Een hele bijzonder wijnkasteel is zelfs te zien vanaf Le-Perrier en een bezoek waard Chateau la Roliere. Naast dat hier wijn kan worden geproefd, kan er ook mooi worden gewandeld over het terrein. Het bijzondere aan deze wijngaard is dat deze helemaal ommuurd is.

Restaurants
In de omgeving zijn vele leuke restaurants, Nico en Coby geven je graag tips waar je lekker kan gaan eten.

Kortom: Le-Perrier staat voor het genieten van de rust, de zon en de natuur waar dit deel van Frankrijk zo bekend om is. Maak kennis met een echte Drôme-vakantie.

A bientôt.

Coby & Nico

 

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *