Mas la Buissonnière | Aigaliers

Chambres d'hôtes | Occitaine | Gard | vanaf € 110,00 | Mas la Buissonnière een chambres d'hôtes met een bijzonder verhaal. Nietsvermoedend toostten Rob en Karen, in september 2007 onder de Franse zon op het leven en de liefde.

Mas la Buissonnière.

Een chambres d’hôtes met een bijzonder verhaal.

Eigenaar mas la-buissonniere

Bienvenue bij Rob & Karen

Op zo’n 10 minuten rijden van Uzès, verscholen in de diepgroene heuvels van de Occitanie (voorheen Languedoc-Roussillon), vlak tegen de Cevennen aan, in een regio vol olijfbomen en wijnranken bevindt zich chambres d’hôtes deluxe Mas la Buissonnière.  Ooit fungeerde dit landgoed als wijnboerderij (ook wel, Mas), maar inmiddels is het met smaak gerenoveerd tot een super-de-luxe chambre d’hôtes.

Hoe het ooit begon.

Nietsvermoedend toostten Rob en Karen, in september 2007 onder de Franse zon op het leven en de liefde. Net een paar dagen getrouwd. Zonder dat ze het toen wisten op huwelijksreis naar de plek die hun leven zou veranderen: chambres d’hôtes Mas la Buissonnière. Een voormalige wijnboerderij, omgetoverd tot charmant gastenverblijf met een prachtige tuin en heerlijk zwembad.

Nu – jaren later en inmiddels twee meiden rijker – genieten zij iedere dag van het Franse leven, Mas la Buissonnière is hun thuis. Natuurlijk dat van hun gasten, want iedereen op Mas een warm thuisgevoel te geven is hun missie. Een mooie plek als deze is gemaakt om te delen met de rest van de wereld.

Petit déjeuner. Een heerlijke start van de dag!

ontbijt in een chambres dhotes

Iedere ochtend tussen 8.30 en 10.00 uur serveren wij het petit déjeuner op ons terras met uitzicht op de tuin. We bieden drie verschillende soorten ontbijt aan: Français, Complèt en Céreales, het ligt er maar net aan waar jij trek in hebt. We horen graag welk ontbijt jouw favoriet is. Daarnaast vind je op ons ontbijtmenu diverse extra’s die naar keuze bij te bestellen zijn in onze chambres d’hôtes.

A bientôt

Rob & Karen

 

     

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *