Terre de Lumière | Entrecasteaux

Chambres d'hôtes | Provence | Var | vanaf € | Terre de Lumière gelegen tussen de Côte d'Azur en de Gorges du Verdon. Het ligt centraal in de Groene Provence. Dit is een prima uitvalspek voor uitstapjes tijdens uw vakantie.

Chambres d’hôtes Terre de Lumière.

chambres dhotes zoeken terre de lumiere eigenaren kees en elma

Bienvenue bij Kees & Elma

Centraal gelegen tussen de Côte d’Azur en de Gorges du Verdon.

In de groene Provence van waaruit het een prima uitvalsplek is voor vele uitstapjes tijdens uw vakantie.

chambres dhotes zoeken terre de lumiere huis

Uniek uitzicht

De onder architectuur gebouwde Terre de Lumière is een luxe chambres d’hôtes / B&B gesitueerd op de zuidhelling in het dorpje Entrecasteaux. Het biedt een uniek uitzicht van 180 graden wat blijft inspireren. Bossen en wijngaarden wisselen elkaar prachtig af. In het dal ligt een statig wijndomein. Tevens zie je in de verte de contouren van het Massif des Maures en het Massif de Sainte Baume.

Comfortabele kamers

De 4 luxe en comfortabele gastenkamers waarover Terre de Lumière beschikt bieden uitzicht op de bossen en wijngaarden van de Côtes de Provence alsmede verschillende bergketens. de kamers zijn voorzien van o.a. airco en een pantry met eigen koelkast.

chambres dhotes zoeken terre de lumiere zwembad 01

Heerlijk zwembad

In en rondom het verwarmde mild-zoutwaterzwembad kunt u heerlijk relaxen. Het terrein van ruim 6000 m2 is een oude olijfgaard en bestaat uit restanques, ingericht met gezellige zitjes.

In de omgeving

Er zijn vijf goede restaurants op loopafstand te vinden. Het aantal restaurants in de nabije omgeving is echter legio. Dus voor elk wat wils.

Met een mediterraan klimaat en 3000 zonuren per jaar hebben ook de wijkstokken het naar hun zin. U vindt volop goede wijnhuizen in de buurt. De wijnen die u daar kunt proeven en kopen kunnen gedurende uw verblijf in onze chambre d’hôtes worden opgeslagen in onze cave. Uiteraard is een flesje openen natuurlijk ook erg gezellig. Dagelijks zijn er vele  gezellige markten in de directe omgeving van Terre de Lumière met veelal specifieke Provençaalse producten.

Terre de Lumière is de perfecte uitvalsbasis om de Provence, de Georges du Verdon en de Cote d’Azur te verkennen. En wilt u eens een dagje in de buurt blijven, dat kan.  Activiteiten rondom onze accommodatie zijn o.a. wandelen, fietsen, golfen, watersporten, paardrijden.

Tot slot: Terre de Lumière beschikt o.a. over de volgende voorzieningen: Wifi, zwembad, parkeerplaats, fietsverhuur, terras en/of tuin, fietsenstalling, motorstalling.

Uw gastheer en gastvrouw spreken Nederlands, Engels en Duits.

A bientôt chez Terre de Lumière

Kees & Elma

   

Stem en schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *