Chambres d’hotes in de Auvergne bij Nederlandse en Belgische eigenaren.

Leuke kleinschalige Franse bed and breakfast adresjes in de Auvergne.

De Loirestreek (Pays de la Loire) omvat niet alleen de Loire (werelderfgoed van de UNESCO) maar ook de kust met een lengte van 450 km.

De Pays de la Loire laat zich goed op de fiets ontdekken. De fietsroutes van La Loire à vélo hebben een totale lengte van 800 kilometer en volgen grotendeels de Loire. Onderweg zijn er vele prachtige middeleeuwse en Renaissance kastelen langs de Loire die uw bezoek waard zijn. Bijvoorbeeld de kastelen van Saumur, Angers en Montsoreau. Op de fiets bereikt u via verschillende bed and breakfasts aan de Loire de Atlantische kust. Aan de kust biedt verschillende badplaatsen met fijne zandstranden, zoals bij Saint-Jean-de-Monts. Maar vergeet ook de prachtige historische steden niet. Zoals Nantes, hoofdstad van de Pays de la Loire. Of Chartres, een oude stad die bekend staat om haar prachtige kathedraal, kunststad Angers met indrukwekkend kasteel en Le Mans. Deze laatste stad is misschien het bekendst vanwege het circuit en de jaarlijkse 24-uurs racce maar is ook de moeite waard als u geen fan bent van de autosport. Kortom, geef vol gas naar uw favoriete bed and breakfast in deze veelzijdige regio.

Bonne route

Als je op vakantie naar Frankrijk gaat dan kom je tal van mooie dorpen en steden tegen.

Het is een heerlijk land om bijna in te verdwalen. Des al niettemin kun je eindeloos touren. En fantastische ritten maken door heuvelachtig landschap. Uitgestrekte platteland.

Rijden via de route du soleil. Je komt er de bekende plaatsen tegen. Namen, Metz, Nancy, Dijon, Lyon, Marseille. En ga zo maar door.
Van de Westkust tot de grens vlakbij Italie. het blijft een boeiend en fascinerend land om te bezoeken. Niet te vergeten de rijke gastronomie die dit land kent. Vis uit de mediterane zee, vlees uit de Limousine, Kaas uit Meaux, groenten uit de Provence. En natuurlijk de honderen wijnboeren met de meest verrukkelijke wijnen die je maar kunt bedenken.
Kortom, dit land zal je niet vervelen.
Veel reisplezier op zoek naar mooie chambres d'hôtes en fijne overnachtings plaatsen.
A bientôt et bonne voyage